Kategorier
Inbjudan Mästerskap

Inbjudan, Mästerskapen -92

Hässelby 1992-08-07

Hej golfvänner!

Nu börjar det dra ihop sig till årets stora begivenhet, SUNDSHOLMSMÄSTERSKAPEN 1992

Jag har personligen inspekterat bana och logimöjligheter och funnit allt till full belåtenhet. Årets mästerskap är bestämt till TOBO golfbana, lördag den 19/9

Dvs veckan efter Svenska Damtouren har varit där. (Banan i perfekt skick och knepig flaggplacering). Möjlighet till inspelning ges från Fredag 18/9, för dom som behöver.

För att upprätthålla ryktet om stjärnkrog, förstärks köket med gräddan av kockar från ”Svenska Folkhemmet”. Med andra ord, vi kan se fram emot måltider med oöverträffad svensk husmanskost och en mästerskapssupé som får det att vattnas i munnen.

För att alla skall känna sig delaktiga och få möjlighet att briljera (förutom på golfbanan och vid biljardbordet), har jag tagit mig friheten att fördela möjligheterna enligt följande:

Ted: Arrangör, tävlingsledare och ansvarig för prisbord. bastubadare kann vara lugna, öl kommer att finnas!

Per: Konsult (i egenskap av tidigare mästare). Ser till att vi inte behöver bryta mästerskapet pga vätskebrist!

Gunnar: Senapssåsens mästare. Hjälper Per med ”energidrickan” och dokumentering för eftervärlden. (Videofilmning)

Rune/Thomas: Den raffinerade metoden till väckning gör Rune självskriven för lördag frukost. Thomas förstärker pga av sin otroliga morgonpigghet.

Lennart/Bosse: Heta ”outsiders” från Göteborg. Förutom överraskningar på golfbanan, ser vi med spänd förväntan fram mot mästerskapsmiddagens för- och efterrätt.

Mats/Mikael: Låghandikapparna som hittills varit alltför artiga på mästerkspaen. Det ryktas om nya tag i år. Lördagsmiddagen blir förhoppningsvis lika superb som vanligt.

Michael/Jim: Vanan med kaffekokning och kostriktig frukost kvalificerar dom till söndagens frukost. Som motvikt bjuder herrarna på onyttigheter till helgens ”flytande” intag.

Jag tror jag fått med det väsentligaste. Skulle någon mot förmodan känna att dom har hamnat fel eller inte kan ställa upp, ber jag er så fort som möjligt höra av sig till mig. För att ge alla chansen till minutiösa förberedelser, kommer till sist en liten kalender för årets mästerskap:

Fredag 18/9: Frivillig inspelning på Tobo. På kvällen efter allas ankomst, sker lottning för morgondagen.
Lördag 19/9 fm: Caramba Cup, 9 håls flaggtävling. Placeringen avgör sammansättningen i mästerskapets olika bollar.
Lördag 19/9 em: Sundsholmsmästerskapen, 18 håls poängbogey. Prisutdelning sker i samband med kvällens mästerskapssupé.
Söndag 20/9: Golfspel i någon trevlig form. Tobo har startförbud från klockan 8, vilket kan innebära spel på någon annan bana. Bestäms gemensamt på fredag eller lördag.

Det ser spännande och roligt ut, eller hur? Jag ser fram emot årets tävling och tänker inte ”släppa titeln” utan kamp!

Till dess, träna på!
Handicap 17
Ted Runsten