Stockholm 900726
Ja, då varé dags igen!!!
SUNDSHOLMSMÄSTERSKAPEN!!!
Det gick relativt friktionsfritt att hitta en lämplig helg denna gång, om man jämför med i våras.
Det är nu klappat och klart att det blir helgen 29-30 september.
Som vanligt packar vi och smiter från jobbet ett par timmar tidigare för att vara på Sundsholm runt 18 (fredag).
I våras delade vi upp inköpen, detta var en mycket god idé och till denna tävling kommer detta att dela upp enligt följande:
Fredag kväll (Rune + Thomas): Då vi förutsätter att samtliga ätit på vägen ner kommer det denna kväll serveras något enkelt men välsmakande varmt. Vad det kan tänkas bli överlåter jag till släktens nestor samt Thomas ”The hook”.
Frukost Lördag + Söndag (Micki): Då jag hade hand om frukosten på Billingen GK och somliga tyckte den var väldigt fin (typ Grand Hotells), dock något… dyr, så överlåts denna till Micki ”klackträffen”. Med hopp om mer än en kopp thé + skorpa.
Middag Lördag (Ted): Om vädret tillåter grillning nere vid sjöstugan, annars inne. Denna måltid skall innehålla många av naturens delikata frukter, både fråån djur och växtriket.
Tilltugg (Rune + Thomas): Typ chips, jordnötter, dipp och dylikt.
Dricka Fre + Lör + Sön (Undertecknad): Jag sköter om denna rigorösa uppgift. Då jag förstår att vi blir mellan 5-7 personer så får jag troligtvis ta till det tunga artilleriet. I ordet dricka inkluderas följande: Gin, Rom, Whiskey samt nubbe. Öl, samt för dom som ännu ej utvecklat den berömda läderstrupen… vin. I vin ingår även sangria (hemlagad givetvis), groggvirke/sangriavirke. Jag kommer även kunna erbjuda Pripps sportdryck för de som behöver någon form av doping på 12:an. Ölkorv till bastun, (DOCK EJ FRUKT TILL SANGRIAN, DETTA HÖR TILL FRUKOSTBITEN).
Priser (Undertecknad): Priser kommer att delas ut till alla deltagaree, även en del ettap-pris kommer att utdelas. (Ted ombedes ta med stora plånboken).
Killelek (Micki)
Kortlek (Ted)
Tändstickor (Ted)
Spelplan
Med ögon som myntinkast startar vi efter en hink på rangen med 1990-års Sundsholmsmästerskap ca kl 09.00. Tävlingen går över 18 hål, poängbogey. Vi spelar dessa utan fast föda (endast medhavd plunta är godkänd) lunch ca 13.15, Lottning sker som vanligt under traditionsenliga former på Fredag kväll. Efter lunch 9 hål greensome/Foursome (beroende på antal deltagare sker lottning Fredag kväll). Söndag: I skrivande stund är detta ännu ej bestämt, dock finns ett par alternativ som jag skall kolla upp.
Jag hoppas detta låter intrssant och hoppas Ni hör av Er om Ni tycker något verkar luddigt.
För Er som vill ha en lektion av mästaren så får jag be Er skynda på, tiderna örjar ta slut och förste September går priset upp. Pris nu 155 kr./30 minuter. Plats: Rydö GK
Svinga lugnt
Nick Faldo (Per)
Ps: Stavfel ock dyllickt schylles på min säkritterarre månni-penni Ds.