Kategorier
Inbjudan Mästerskap

Komplettering av inbjudan, Mästerskapen -90

900821
Sundsholmsmästerskapen samt Caramba Cup

Nu när löven börjar bli gula och svingen äntligen börjar sitta så kommer här lite mer information gällande den stora Golfhelgen. Då det kommit till min (mästarens) kännedom att vi beräknas bli ca. 7 personer som skall slåss om priserna så får jag be alla som fått uppdrag under helgen att tänka på detta och anpassa inköpen. Det är väl inte meningen att vi skall sväta ihjäl….. Som ansvarig för drycken kan meddelas att åtgärder redan är tagna. De som kommit till (jag tänker då mest på deltagare från sveriges baksida… Götet) skall slippa uppdrag då detta blir för krångligt att efterplanera, dock får dom den stora äran att betala. Som information ang Caramba cup kan meddelas att denna tävling kommer attt spelas efter mästerskapen och lunchen på lördag (ca 14.30). Tävlingen kommer att spelas som flaggtävling 9 hål.

Regler: Sitt hcp delas med två, denna siffra läggs till talet 36 som är par på Tobo första 9 hål. Som exempel kan tas en spelare som har 36 i hcp. 36 delat med 2 = 18 + 36 = 54 slag. När spelaren förbrukat dessa slag placeras spelarens flagga där det 54:e slaget stannat. För de med ojämnt hcp får lägga till ett slag och sedan dela med 2, snällt va Ted!!!

Det finns säkert en del frågor ang detta, men dessa lovar jag kommer slätas ut fredag före tävlingsdagen. På söndag spelar vi något kul spel som bestämms i och omkring bastun på lördag kväll.

Är något oklart……. ????
Väl mött
Seve